Вітаю! Шукаю адвоката у Вінниці, який спеціалізується на справах у сфері будівництва. Є конфлікт з підрядником щодо якості виконаних робіт. Порадьте, будь ласка, фахівця, який може допомогти розв'язати це питання.
Отправлено 08 августа 2024 - 19:51
Вітаю! Шукаю адвоката у Вінниці, який спеціалізується на справах у сфері будівництва. Є конфлікт з підрядником щодо якості виконаних робіт. Порадьте, будь ласка, фахівця, який може допомогти розв'язати це питання.
Отправлено 08 августа 2024 - 19:52
Вітаю! Я можу порекомендувати звернутися до адвоката Олександра Володимировича Малика. Олександр має значний досвід роботи у різних сферах права, включаючи будівельні справи. Його високий професіоналізм та глибоке знання законодавства дозволяють ефективно вирішувати конфлікти з підрядниками щодо якості виконаних робіт. В минулому він успішно допомагав багатьом клієнтам у подібних ситуаціях, забезпечуючи позитивний результат. Окрім того, його індивідуальний підхід та уважність до деталей допомагають знайти найкращі рішення для кожної окремої справи. Якщо вам потрібен досвідчений адвокат у Вінниці https://www.malyk.com.ua/, на мій погляд, буде непогано звернути увагу на Олександра Малика.
Отправлено 31 августа 2024 - 17:16
У мене є фото адвоката, а як знайти його дані по фото?
Отправлено 31 августа 2024 - 19:50
Спробуйте знайти людину по фото , як уе зробити на сайті MDN прочитайте. В статті є детальний опис та різні способи пошуку описані. Мені дуже подабається ця українська соціальна мережа. Тут можна знайти відповіді на багато запитань, а також знайти нових друзів. Реєструйтесь, тут дуже цікаво.
Сообщение отредактировал Lionis: 31 августа 2024 - 19:51