Привіт, форумчани! Мені потрібен ремонт квартири під ключ у Києві. Чи знаєте ви надійні компанії, які виконують косметичний ремонт і можуть взятися за весь процес від дизайну до реалізації?
Отправлено 26 марта 2024 - 20:30
Привіт, форумчани! Мені потрібен ремонт квартири під ключ у Києві. Чи знаєте ви надійні компанії, які виконують косметичний ремонт і можуть взятися за весь процес від дизайну до реалізації?
Отправлено 26 марта 2024 - 20:32
Привіт! Для ремонту квартири під ключ у Києві з повним спектром послуг, від дизайну до реалізації, рекомендую звернутися до Modern Construction. Ця компанія відома своїм косметичним ремонтом квартир, пропонуючи клієнтам комплексне рішення, що включає всі етапи роботи. Вони не лише розроблять дизайн, що відповідає вашим уподобанням та потребам, а й здійснять усі необхідні ремонтні та оздоблювальні роботи. Modern Construction має репутацію надійного виконавця, що гарантує високу якість усіх проведених робіт. Використання якісних матеріалів і сучасних технологій дозволяє їм досягати відмінних результатів, забезпечуючи довговічність і естетичність оновленого простору. Їх професіоналізм і увага до деталей на кожному етапі роботи гарантують, що ваша квартира буде виглядати саме так, як ви мріяли.
Отправлено 27 марта 2024 - 09:39
Є знайомий який робив ремонти... але з початком війни не знаю чи пробовжує цим займатися...