Перейти к содержимому

Фотография

Порадьте алюмінієві вікна

• Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 3

#1 ponoheg

ponoheg

Местный

• Пользователи
  • 224 сообщений

Отправлено 12 сентября 2023 - 00:10

У мене виникло питання щодо вибору вікон для нашого нового будинку. Я чув, що алюмінієві вікна хороші, але не впевнений, чи варто на них звертати увагу? Можливо, хтось знає їх переваги та недоліки? Поділіться своїм досвідом, будь ласка!

#2 klqrov

klqrov

Постоянный посетитель

• Пользователи
  • 52 сообщений

Отправлено 12 сентября 2023 - 00:11

Алюмінієві вікна дійсно мають свої плюси. Вони міцні, стійкі до впливу навколишнього середовища, не гниють і не потребують особливого догляду. Але вони менш теплоізоляційні порівняно з іншими матеріалами. Тому, якщо у вас холодний клімат, то, можливо, варто розглянути інші варіанти. Все залежить від ваших потреб і бюджету.

#3 ponoheg

ponoheg

Местный

• Пользователи
  • 224 сообщений

Отправлено 12 сентября 2023 - 00:12

А яку компанію по алюмінієвих вікнах ви б порекомендували? Мені важливо, щоб вони були надійними та перевіреними часом.

#4 vipase

vipase

Местный

• Пользователи
  • 160 сообщений

Отправлено 12 сентября 2023 - 00:12

У мене виникло питання щодо вибору вікон для нашого нового будинку. Я чув, що алюмінієві вікна хороші, але не впевнений, чи варто на них звертати увагу? Можливо, хтось знає їх переваги та недоліки? Поділіться своїм досвідом, будь ласка!

Я можу порекомендувати подивитись на виробництво алюмінієвих систем Schuco https://schueco.co.ua/ вони на ринку вже багато років і заслужили хорошу репутацію завдяки якісним алюмінієвим вікнам. 

Їх продукція стійка до атмосферних впливів і забезпечує надійну теплоізоляцію. Я б порадив вам відвідати їхній каталог за посиланням і ознайомитися з пропозиціями. Вони пропонують різноманітні дизайни і розміри, що дозволить вам вибрати вікна, які саме підходять для вашого проекту.

image.png