Перейти к содержимому

Фотография

Метро в Києві

• Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 3

#1 kamari

kamari

Новичок

• Пользователи
  • 16 сообщений

Отправлено 23 июня 2023 - 11:45

Я чула, що в Києві будуть перейменовувати дві станції метро. Які будуть нові назви цих станцій?

"Everybody lies." - Dr. Gregory House

#2 Yapik

Yapik

Новичок

• Пользователи
  • 9 сообщений

Отправлено 25 июня 2023 - 06:53

Так, виправдано виникає цікавість щодо перейменування станцій метро в Києві. Я раджу вам заглянути на сайт informator.ua, де ви знайдете статтю про цю актуальну тему. У цій статті ви дізнаєтеся про нові назви двох станцій метро, які будуть змінені. Informator.ua володіє широким спектром інформації про події в Києві та в Україні загалом. Ви зможете знайти детальну інформацію про перейменування станцій метро та інші новини міста. Запрошую вас відвідати https://informator.u...etro-novi-nazvi, щоб ознайомитися з актуальною інформацією про перейменування станцій метро в Києві!

"Если тебе не нравятся законы, отправляйся туда, где они тебя не достанут. После чего создай собственные законы." - Ричард Морган "Видоизмененный углерод"

#3 Kazbek

Kazbek

Новичок

• Пользователи
  • 14 сообщений

Отправлено 09 октября 2023 - 06:35

Знаю, что ст.м Льва Толстого переименовали, со второй не подскажу

#4 Shepardss

Shepardss

Посетитель

• Пользователи
  • 41 сообщений

Отправлено 23 февраля 2024 - 18:40

А мені щоб додому доїхати доводиться часто викликати таксі, бо там метро немає. Тому довго шукав одну службу таксі, щоб вигідно постійно діставатися. В результаті єдине дешеве таксі Києва , це таксі 838 https://taxi838.ua/ua/kyiv/. Яка не просто про перевезення, це досвід комфорту та надійності. Я завжди можу розраховувати на них, навіть у найбільші часи популярності. Водії завжди вчасно, а автомобілі зручні та чисті. Це дійсно сервіс на найвищому рівні!

Сообщение отредактировал Shepardss: 23 февраля 2024 - 18:40