Перейти к содержимому

Фотография

Порадьте недорогу вишиту сукню

• Авторизуйтесь для ответа в теме
В этой теме нет ответов

#1 ChiterOk

ChiterOk

Постоянный посетитель

• Пользователи
  • 82 сообщений

Отправлено 29 марта 2025 - 07:00

Я шукаю недорогу вишиту сукню, яка була б гарною, якісною і підходила для повсякденного носіння. Я розумію, що вишиванки з натуральних тканин зазвичай коштують дорожче, але чи можна знайти варіанти, які будуть доступні за ціною і не поступатимуться якістю?

#2 Стомил

Стомил

Местный

• Пользователи
  • 112 сообщений
  • Интересы:Играю в онлайн игры на реальные деньги.

Отправлено 29 марта 2025 - 07:01

Якщо ви шукаєте недорогу вишиту сукню, я б порадила звернути увагу на варіанти з бавовни або суміші бавовни з іншими тканинами, оскільки вони досить доступні за ціною, але при цьому виглядають елегантно. 

#3 ChiterOk

ChiterOk

Постоянный посетитель

• Пользователи
  • 82 сообщений

Отправлено 29 марта 2025 - 07:01

Ви можете порекомендувати магазини або бренди, де продаються сукні, що мають гарну вишивку, але не коштують більше 1500 гривень? Шукаю варіанти, які не будуть виглядати занадто просто, але й не будуть переповнені яскравими орнаментами. 

#4 Стомил

Стомил

Местный

• Пользователи
  • 112 сообщений
  • Интересы:Играю в онлайн игры на реальные деньги.

Отправлено 29 марта 2025 - 07:02

Я можу порекомендувати звернути увагу на Крамницю вишитого одягу, де можна знайти варіанти за доступною ціною. Я замовляла там вишиту сукню https://kram.kr.ua/zinki/sukni-dovgi/ приблизно за 1200 гривень, вона з натуральної бавовни з досить простою, але дуже красивою вишивкою.
Вишивка виконана акуратно, і сукня виглядає стильно, при цьому вона комфортна для повсякденного носіння. У цьому магазині часто є акції та знижки, тому можна знайти ще більш вигідні варіанти. Рекомендую також звертати увагу на сукні з бавовни чи льону, оскільки ці тканини виглядають дорого, але не занадто.