В мене модем D-Link 2500U(ADSL 2+). Коли налаштовую його в Bridging то на стаціонарі Інтернет працює без перебоїв. Але оскільки я придбав ноутбук, то вирішив без шнурів його також під"єднати до цього ж Інтернету, тому придбав ще маршрутизатор D-Link DIR-300 і переналаштував модем в PPPoE(Роутер). При такому налаштуванні також все гарно працює, АЛЕ вся проблема в завантаженні через торрент. Коли з останніми налаштуваннями завантажую через торрент(uTorrent) в мене графік завантаження набуває дуже дурного виду, як пульс... Набирає швидкість і вимикається секунд на 7, потім знову набирає швидкість і знову вимикається(немає перебоїв із самим провайдером, але навіть сторінки в браузері відкриваються по різному). І що більш дивно, воно наче під настрій так робить, іноді все як при Бріджингу, а частіше такі перепади. Тобто коли Торрент завантажує я просто не можу користуватися інтернетом. Провайдер ОГО!, тариф ОГО! - Ультра.
Браузер і налаштування торрента мучав, все дозволено на максимум. Прошу не давати поради типу: "Зміни клієнт торрента, зміни провайдера і т.п."
Перебої При Завантаженні
Автор Соколік, 08 янв 2011 18:19
В теме одно сообщение