Перейти к содержимому

Фотография

Освітні курси

• Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 3

#1 MinisTrr

MinisTrr

Посетитель

• Пользователи
  • 40 сообщений

Отправлено 27 августа 2024 - 16:23

Хочу змінити діяльність. Мені подобається робота з соцмережами, думаю піти на курси СММ. Скажіть які курси краще закінчити щоб потім знайти хорошу роботу?

#2 VeteR00K

VeteR00K

Постоянный посетитель

• Пользователи
  • 61 сообщений

Отправлено 27 августа 2024 - 16:52

Хочу змінити діяльність. Мені подобається робота з соцмережами, думаю піти на курси СММ. Скажіть які курси краще закінчити щоб потім знайти хорошу роботу?

Для успішного старту важливо обрати хороші курси, які не лише дадуть базові знання, але й нададуть практичні навички. Рекомендую звернути увагу на курси, що охоплюють такі аспекти: стратегія та контент-планування, аналітика, таргетинг, робота з різними платформами (Facebook, Instagram, TikTok), а також навички копірайтингу. Краще вибирати курси, де навчання ведуть практики з досвідом. Важливо також, щоб курси включали домашні завдання та проєкти, які допоможуть вам створити портфоліо. Будьте обережні з вибором: деякі курси можуть бути занадто теоретичними, що не допоможе вам здобути реальні навички. Зі свого досвіду можу вам порадити подивитися пропозицію на сайті від агенції kukurudza.

smm-social-media-marketing-typographic-h

Сообщение отредактировал VeteR00K: 27 августа 2024 - 16:53

#3 Blek

Blek

Постоянный посетитель

• Пользователи
  • 77 сообщений

Отправлено 10 сентября 2024 - 21:40

Ого, а скільки це часу потрібно вчитися?

#4 lsla

lsla

Местный

• Пользователи
  • 120 сообщений

Отправлено 11 сентября 2024 - 08:05

Бачила такі курси на сайті учбового центру Кадри ділового світу, перегляньте. Вони пропонують навчатися студентам, підприємцям, котрі хочуть розвивати власний бізнес, а також всім, хто хоче здобути нові знання чи змінити професію. Скільки вчитися? Все індивідуально. Якщо ви оберете онлайн формат навчання, багато залежатиме від вас, як ви будете справлятися та виконувати практичні завдання. Телефонуйте та запитуйте особисто про все, що вам цікаово дізнатися. Підберуть для вас курси саме ті, що потрібні. Ціни тут доступні, на онлайн-навчання знижки.