Всім привітики! Хочу придбати якийсь автомобіль із-за кордону. Більш всього, що це буде китайська машина. На якому сайті замовити?
Планую купити автомобіль
Отправлено 20 августа 2024 - 19:25
Отправлено 20 августа 2024 - 19:42
А чому одразу вирішили китайця брати? Багато хто навпаки прагне придбати американця або якогось німця. Хотя, останнім часом авто з Китаю досить перспективні і непогані. Ціна може бути різною, дивлячись на те, що саме будете замовляти. Подивіться на сайті “Любе Авто”, там хороший вибір різних автомобілів.
Отправлено 31 августа 2024 - 10:06
Ну, не знаю.... А есть смысл ждать?
Отправлено 31 августа 2024 - 13:49
Ну, я восхищаюсь американскими автомобилями, а именно авто от Ford Motor Company. Если кто ищет где купить авто ford, то рекомендую официального преставителя https://www.winnerau...a/ru/cars/ford/ , тут вам помогут подобрать вашу идеальную машину. На сайте вы можете почитать обо всех моделях представленых и записаться на тест-драв в удобное время.
Отправлено 15 ноября 2024 - 13:26
Всім привітики! Хочу придбати якийсь автомобіль із-за кордону. Більш всього, що це буде китайська машина. На якому сайті замовити?
А де будете брати? Купили вже?
Мені радять аукціон Copart в США. Глянув, там реально класні пропозиції є. А як оплатити?
Отправлено 15 ноября 2024 - 17:58
А де будете брати? Купили вже?
Мені радять аукціон Copart в США. Глянув, там реально класні пропозиції є. А як оплатити?
Так, я вже на цьому аукціоні придивився собі машину. Шукаю спосіб як у Рівному оплатити. Ми переїхали в це місто недавно.
Отправлено 16 ноября 2024 - 15:03
Так, я вже на цьому аукціоні придивився собі машину. Шукаю спосіб як у Рівному оплатити. Ми переїхали в це місто недавно.
Ми також на аукціоні плануємо купувати машину та я вже дізналась, що оплата інвойсів в Рівному https://x-change-x.c...nt-of-invoices/ є в X-Change. Хочу запитати ще у менеджера, як все проходить та будемо звертатися, як тільки знайдеться машина, що нам потрібна. Я порахувала, що в такий спосіб можна зекономити значну суму грошей. У США купувати вигідно.