Bоля Vs Ого
Отправлено 26 августа 2007 - 19:48
Отправлено 26 августа 2007 - 20:33
Отправлено 26 августа 2007 - 21:03
Тут как про тех раков... Или большие, но по пять... Или маленькие, но по три... Ну или на безрыбье и сам раком станешь
Отправлено 27 августа 2007 - 01:55
Отправлено 27 августа 2007 - 09:49
#6 Гость_zzz_*
Отправлено 27 августа 2007 - 10:03
Да, кстати, забыл спросить - а у "Воли" есть какая-то внутрисеть бесплатная?
Я узнавал и сказали что нету...
Если брать Волю то 30 гиг... Тогда Ого точно пролетает!!!!
#7 Гость_acnevulgaris_*
Отправлено 27 августа 2007 - 13:14
Швидкість заради швидкості не потрібна.
Для співставлення тарифів потрібно оцінювати їх не лише по швидкості, але й по вартості одного ГБ в межах необхідного для Вас місячного трафіку.
Поцікавтеся відгуками обонентів абох операторів у вашому, чи найблищих сусідніх будинках, бо від якості "останньої милі" можна очікувати на непередбачувані результати.
Залетите пару раз на трафік і тоді вартість підключення в 90 грн, буде Вам здаватися смішною.
Сообщение отредактировал acnevulgaris: 27 августа 2007 - 13:16
Отправлено 27 августа 2007 - 13:24
точноЗалетите пару раз на трафік і тоді вартість підключення в 90 грн, буде Вам здаватися смішною.
а то будет потом юзерок свои потеряные байты искать
Отправлено 27 августа 2007 - 14:06
#10 Гость_zzz_*
Отправлено 27 августа 2007 - 19:49
Залетите пару раз на трафік і тоді вартість підключення в 90 грн, буде Вам здаватися смішною.
Пару раз???
В тарифе где 30 гиг, за превышение трафика заплатишь 0,005 грн за 1мб.
Отправлено 28 августа 2007 - 03:29
это смотря кому хватит времениВнутрисети нет - эт плохо. Мне инет нужен нерегулярно, но желательно быстро. Думаю, 4-5 гиг с головой. На большее навряд хватит времени
компу хватит точно!) особенно если вирус подхватит)
#12 Гость_link_*
Отправлено 28 августа 2007 - 11:33
Очень раздражают постоянные смены айпи адреса.
УКТ - не хочет работать. им клиенты не нужны, воля хотя-бы способна приехать домой вместе с момедом и договором, а тут иди пиши заявку.... нах такой провайдер... да и ua-ix нету, воля хоть и продает смешанный траф, но в юаикс входит, а в укт - на некоторые ресурсы можно просто не попасть.
а и еще. в укт не проверялось к сожалению...
а воля трафик накручивает. это проверялось и неоднократно. оставляли на пару дней модем выключенным - приходишь, а билин говорит что пару метров скачано. при тарифе где 10 или 30 гиг - не актуально, а на мелких масштабах очень даже. да и сам факт как-то настораживает...
Отправлено 28 августа 2007 - 11:54
Насчет ua-ix - да поймите вы, что на таких сайтах как вы описали контент появляется позже, чем на зарубежных сайтах. А с зарубежных трекеров ОГО качает на макс скорости.
#14 Гость_link_*
Отправлено 28 августа 2007 - 13:23
2 link - заявку для ОГО можно подать через сайт или по телефону. А на подписание контракта надо будет все же сьездить в свой абонотдел. Вот скоро хотят ввести Быстрый Старт - чтобы не ездить вообще никуда.
Насчет ua-ix - да поймите вы, что на таких сайтах как вы описали контент появляется позже, чем на зарубежных сайтах. А с зарубежных трекеров ОГО качает на макс скорости.
вот как будет быстрый старт, тогда и посмотрим.
а мне вообще всеравно. я ничего почти не скачиваю, так как нет времени. это принципиальная позиция.
я не понимаю что такой за интеренети и зачем он вообще нужен, если нету доступа к части ресурсов.
и сайтов я никаких не описывал.
#15 Гость_acnevulgaris_*
Отправлено 28 августа 2007 - 14:30
Пару раз???
В тарифе где 30 гиг, за превышение трафика заплатишь 0,005 грн за 1мб.
На практиці, якщо станеться непередбачуване чи, не дай боже, неконтрольоване перевищення трафіку, то воно за місяць буде вимірюватися не в МБ, а ГБ.
А це вже не копійки, а 5грн за один ГБ (Безмежжя) та 10грн за один ГБ (Велетень).
Також слід пам'ятати, що Воля зараховує до оплачуваного трафіку як вихідий, так і вхідний трафік. Всі інші нормальні провайдери - лише переважаючий трафік: тобто, якщо на Волі при об'ємах трафіка за місяць, припустимо, 11ГБ вхідного та 4ГБ вихідного Вам доведеться заплатити за 15 ГБ трафіка, то якщо б Ви були підключені до будь-якого іншого нормального провайдера, то заплатили лише за переважаючий трафік - в даному прикладі 11ГБ вхідного трафіку.
До речі, якщо Вам так подобається переводити все до ціни одного МБ, то порівняйте:
1.
Воля, тариф Велетень, 100грн на місяць за 10ГБ змішаного тафіку (вхідний+вихідний), вартість 1-го МБ = 0,01 грн, які треба платити за кожен МБ при перевищенні 10ГБ.
ОГО, тариф 256Home, 100грн на місяць, трафік не оплачується, об'єм за місяць: вхідний 45ГБ, вихідний 11ГБ, вартість 1-го МБ змішаного тафіку (вхідний+вихідний) = 0,0018 грн.
2.
Воля, тариф Безмежжя, 150грн на місяць за 30ГБ змішаного тафіку (вхідний+вихідний), вартість 1-го МБ = 0,005 грн, які треба платити за кожен МБ при перевищенні 30ГБ.
ОГО, тариф 512Home, 150грн на місяць, трафік не оплачується, об'єм за місяць: вхідний 90ГБ, вихідний 22ГБ, вартість 1-го МБ змішаного тафіку (вхідний+вихідний) = 0,0013 грн.
#16 Гость_acnevulgaris_*
Отправлено 28 августа 2007 - 14:40
Укртелеком тут ні до чого. Він не блокує доступу до UA-IX....
я не понимаю что такой за интеренети и зачем он вообще нужен, если нету доступа к части ресурсов.
...
Так звані "UA-IX ресурси", контент яких не вирізняється ніякою оригінальністю і взятий із так званого "світу", блокують можливість скачування вищезгаданого контенту для всіх адрес (не лише Укртелекома), які не анонсуються в UA-IX, тобто самі закриваються від глобальної мережі INTERNET, через найбанальнішу причину - відстуність грошей на хостінг.
Отправлено 28 августа 2007 - 15:51
Сравнение "Воли" и "Ого", конечно, интересное.
Только я сомневаюсь, что по "Ого" буду качать круглосуточно.
Собственно, в субботу подключат - посмотрим, что к чему...
#18 Гость_acnevulgaris_*
Отправлено 28 августа 2007 - 17:49
В моєму порівнянні статистика по ОГО приведена із розрахунку роботи комп'ютера протягом 16-18 годин на добу, решту часу: 6-8 годин, комп'ютери, як і люди, повинні відпочивати.acnevulgaris
Сравнение "Воли" и "Ого", конечно, интересное.
Только я сомневаюсь, что по "Ого" буду качать круглосуточно.
Собственно, в субботу подключат - посмотрим, что к чему...
Організаційно-технічних проблем тут не повинно бути.
Комп'ютер щоденно у встановлений час сам вмикається через BIOS. uTorrent і GetRight стартують після запуску Windows. Через Scheduled Tasks щоденно в призначений час запускається завдання "C:\WINDOWS\system32\shutdown.exe -s -f" і комп'ютер сам вимикається.
Сообщение отредактировал acnevulgaris: 28 августа 2007 - 17:51
Отправлено 29 августа 2007 - 01:41
он туда просто не подключен, что он может блокировать?) а отдельные каналы уаикс нужны как ни странно не для экономии денег хостеру, а для увеличения скорости.Укртелеком тут ні до чого. Він не блокує доступу до UA-IX.
#20 Гость_Born_*
Отправлено 29 августа 2007 - 10:00
На самом деле есть еще множество соображений, почему всё именно так, как есть, а не иначе. Но напрямую к сабжу всё это не относится.
Да. По сабжу: в каждой конкретной ситуации ответ будет разным.